Monday, August 17, 2009

bayangkan..

saje aku bayang-bayangkan,hidup dizaman dulu kala.ada pokok kaktus,ada kuda,ada koboi,ada orang jahat..

9 comments:

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

patuk ada pelita gaselin...dak pun pelita kabat...

AbnormalSuam said...

kalu hang jadi koboi, hang pakai pistol ka, pakai keris?

kalu hang jadi koboi, sapa lak jadi red indian? Aku jadi chief Indian, okay kut?

ehhhh... hang pernah tunggang kuda ka? Maksud aku selain dari kuda kayu dan kuda kat funfare tuh...

~nurul~ said...

sekali pandang picture besar kat atas tu hansem gak bro ni..?????????

wakara said...

deng: lapu goselin kena ada laikphor laikphor.

abnormalsuam: macam-macam kuda aku dah naik..hehe.

~nurul~:sapa?hehe..

gedek! said...

NI macam cita 'koboi cilik'

wakara said...

dek: koboi cilik?
hahaha..

AbnormalSuam said...

isyyyy... macam-macam kuda hang pernah naik noooo?

kalau dibaca dek MAK ENCIK, berselisih tulang rusuk hang makan penumbuk dia...

Anonymous said...

gud work!
tapi prop tu kena tukaq la. zaman koboi mana ada tepon jenis tu. siap ada botoi ayaq mineral lagi!

wakara said...

encik abnormalsuam,
hang buleh dak dok diam dak?
jangan dok hingag-hingag la..hehe..

encik adi alhadi,
hehe..