Monday, July 13, 2009

orang iceland

lama sungguh aku tak tengok blog aku sendiri,apatah lagi nak meng`update`kannya.bukan.aku tak sibuk langsung walaupun dua tiga hari lepas ada kawan lama aku sibuk menghantar sms ke henset buruk aku-ajak aku join mlm.atas sebab tak nak menekan huruf banyak kali,aku pegi la jumpa dia.sembang tung tang tung tang..ceritanya agak senang.ko labur duit,dalam masa tiga minggu-modal tu dapat balik.lepastu,dok goyang kaki-hari-hari duit masuk.paling bodohpun rm200.huu..kayakan?aku tanya dia..dah berapa lama dia join?dia cakap dah enam bulan.ya..memang kaya.tapi bukan dia.orang atas dia yang kaya..eh..bukan ini aku nak cerita..tu hari,aku dapat berkenalan dengan satu keluarga dari iceland.aku tatau la iceland ni dalam peta letaknya belah mana.cuma yang aku tau,tempat tu sejuk..keluarga ni best..ramah tamah dan..(bersambung..)

9 comments:

Anonymous said...

agak2 org iceland ni reti x makan ais kepal...alaa dulu2 jual 10sen satu. bulat2 mcm bola tu...

wakaradesign said...

n.u.r.u.l.
hehe..tau kut.
best tu.

gedek! said...

Bro...
1) Orang melayu memang suka "Kurang kerja = Duit banyak". Orang melayu cukup tak suka "Kerja banyak"

2) Alaaa... ada sambong-sambong la pulak.... macam drama la pulak....

wakaradesign said...

gedek:
geh geh geh..:-)

"Orang Jelai" said...

Hat mana yg ramah dikuk?...anak ke mak?...tobat anak dia yg ramah...macam mana tak ramah..mu dok tanya macan-macan...hehehheheh...Dikuk jom kita gi iceland...kalo tak moh gi iceland...Thailand pong kira ok lae..lagi stei..

Tiniedia said...

Perhh, rock giler Bro yang berdiri sebelah org Iceland tuh...

wakaradesign said...

orangjelai:
nanti kita ejas..kita gi danok :-)

tinie:
memang ganeh budak tu.
bekas pengikut black metal tu.masa konsert bawak darah kambing woo..

abah aman said...

Salam wakara,
Kalau tukang jahit, goyang kaki duit masuk, kawe caya!

wakaradesign said...

salam aman,
betul betul.
nak pulak dekat-dekat raya,goyang kaki sakan tukang jahit tu..