Monday, June 29, 2009

sebastian kruger

Tengok.muka steven tyler dah jadi macam tu..punya la ganeh.aku suka dengan karikaturist ni-sebastian kruger namanya.banyak melukis muka artis kat majalah the rolling stone.over-over betul.aku cuba juga buat `belebih-lebih` muka orang macam ni..dan sudahnya banyak customer aku tak suka.reject..nak yang lawa-lawa.cute miut..bagi yang cute tu,boleh la di maintain cute..kalau yang bermuka-muka tu nak buat camana?ada yang sebelum muka dilukis,mintak aku cermin dulu nak mekap..nak sikat rambut..haha..aku lukis tetap buruk jugak walaupun dia sikat rambut banyak kali sampai botak-botak..

4 comments:

gedek! said...

Bro, dulu aku ada buku kruger ni... kawan pinjam dari tangan ke tangan... pastu hilang.... seratos lebih harga buku tu

wakaradesign said...

dek!:
aku tengok buku kruger tu yang ko punya dulu.tak sempatpun aku nak potostat.

Tiniedia said...

Hahahahaha..betul3x...udah tak lawo...tempek bedak sekilo pun still gak tak lawa...tapi kartun ni mmg lah tomeiiinyer gigi dia....

wakaradesign said...

Tiniedia:
ha ha ha