Sunday, June 21, 2009

kawan lama

Aku cuba juga bayang-bayangkan..pergi ke kedai gunting...mintak je mamak tu tebas rambut aku seperti kawan-kawan aku ni..lepas tu,tak perlu lagi aku nak sikat rambut,tak perlu lagi aku beli minyak rambut..dan tak perlu lagi aku kira berapa helai uban dah ada kat kepala...bukan tak pernah.pernah sekali aku gunting rambut pendek.rapat.gonjeng.aku tengok kat cermin,dah tak macam muka aku..

13 comments:

kulupSakah said...

aku penah botak licin, best woo..tapi nak pakai baju susah sbb baju sangkut kat tunggul2 rambut..
orang cakap muka gua lebih ganas so, lain kali jelah nak botak licin lagi

wakaradesign said...

bro ks:
ya ka?
aku takleh bayangkan..
hahaha.

Tiniedia said...

Takpe...botak pun ok..janji hensem...

wakaradesign said...

tiniedia:
ye ke?
na na na na..

abah aman said...

Salam wakara,
Demo pun comel kalu botak! Cuba dulu touchup kat photoshop!

wakaradesign said...

salam abah aman.
amba tak berapa berani.
hahahaha..

gedek! said...

bro, aku rasa aku boleh demam kalau botak... (Kira macam Samsons la tu, power kat rambot...)

wakaradesign said...

gedek!
huahuahuah..
jgn dek..aku tamau ko demam.

nurul~ said...

salam,
x payah la bro nak botak maintain cam ni ok ape..saiz badan x sama cam diorg tu...

raiHan KauThar said...

yang baju merah tu...unCle amba...unCle syam....hehheh...amba penah terkonpiuh dulu2...amba wayat ke mak amba, "ada orang muka macan sidi oraza cari mak"...mak amba gelak jha...bila dia tahu orang tu unCle syam

wakaradesign said...

nurul:
ye ke?kena tgk size badan gak ke?tak jadi la nak botak mcm ni..hehe..


yong yang stei:
syam tu kawan baek amba masa sekolah dulu.selalu dia mari ke kapong amba,pakat-pakat isat rokok sama-sama,pakat-pakat hambat ayan orang sama-sama..dulu la..ni cerita dulu..hehehe..

Anonymous said...

jgn ler botak...kite x minat !! kihkihkih...

wakaradesign said...

n.u.r.u.l.:
geh geh geh..