Wednesday, May 13, 2009

Ilustrasi dunia punya dalam

Ni pun keje last minit punya hal..hehe..takpe..aku kekadang buleh gak jadi macam robot..tenyeh-tenyeh,pastu scan..emel je kat grafik artist..i love my job..haha..

12 comments:

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

lawa mu lukeh dih...tapi pasaipa besa gajah!..tak edik dulu?..



aku ada story...nak buat ilustrasi...dalan proses la ni..

w a k a r a d e s i g n said...

takleh edik pasei menatang edik tu tadak dalan lektok ni..

story stei pa..
aku dok bengong ni..otak jengg..

raiHan KauThar said...

paklong dikuk....nak dak kita joeng venture... amba wat skrip....paklong lokeh katong....wat cita bersiri dalan GG

gedek! said...

Wat pe kau cuke simple? Klu ble xnak la lukis simple, ble? ( Orang tua yang cuba type macam remaja! Kah kah kah! Kau paham tak? )

w a k a r a d e s i g n said...

yong yang stei:
buleh,
dialu-alukan.
nati kita bicang dih.


gedek:
kih kih..aku paham.
hehe..

Tiniedia said...

Salam Br. Wakaradesign..

Abg keja kat mana sebenarnyer..lokis cartoon ker keja kat shah alam..sy pong dah shah alam gak..awat lah sy ni tak kenei org sekapung nih...tak penah napak pung..

wakaradesign said...

Salam Tiniedia.

Saya keja dimana-mana saja.
Duk di Shah Alam.
Mu dok sec berapa?

Tiniedia said...

Saya kat sek.18 jer..nanti abg buat open house saya pegi..hehehe...

budak kampung online said...

aku suka kartun tak dak dialog... lebih intelek.

wakaradesign said...

tiniedia:
saya kat sec 20.


budak kampung online:
sayapun suka tapi tak reti la nak buat.

gayour said...

gua tengok ilustrasi encik pakcik kerang semua kelam kabut cam nak pegi mencandat kerang!
tetekan gua. ini menimbulkan kemarahan! tapi fikir2 balik,... lantak pakcik kerang la!

wakaradesign said...

gayour:
hahahahahha..
pakcik kerang tertekan sekarang ni.
kerang dah naik harga bro.
hahahahaha!