Tuesday, May 5, 2009

Peraduan Dialog Lucu

Ni semua keje last minit ni..tapi best jugak layan urgent job.. tanpa sketch..aku hayun je..Kualiti?Itu je la yang aku mampu buat pun..hehe..Tapi aku enjoy sebenarnya buat benda ni..pasal nanti aku dapat tengok,ramai pembaca yang akan hantar penyertaan mereka..akan diisi dengan dialog yang bermacam-macam gaya..kebanyakkannya memang lawak kaw-kaw punya..tapi selalunya lawak sebegitu tak dapat disiarkan walaupun ianya membuatkan kita gelak tebahak-bahak..banyak sangat nak kena tapis..err..biasa la kan..lawak-lawak jenih selak kain ni memang banyak yang berbakat...aku?kadangkala terbabas jugak...

11 comments:

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

gena gamba jadi besar gajah bang?..tak edik dulu kae?

w a k a r a d e s i g n said...

saja nak tunjuk betapa besarnya aku lukih benda tu..
hehe..

ashley said...

Aku singgah sini..jengok jengok lukisan brader ni pulak.

Cikgooden,
ni geng hang juga la ni nuuuu...

Majalah GILA GILA yang pertama sekali keluar di pasaran, pak aku ada beli! bagi aku baca..
ha ha ha..

pastu kawan aku pulak buat koleksi..AKU TUMPANG SEKAKI membaca

dulu aku suka baca sketch, Jaafar kalau taib..
tan, tin, tun..
from taiping with love..

tapi la ni aku dah tak beli GILA GILA..
apasai?
aku pun tak tau!!

aku galakkan anak anak aku baca magazine cam Aulad, Ana muslim dan seumpamanya..

buat cam no..

w a k a r a d e s i g n said...

ashley:
tima kasih kerana meronda-ronda ke sini.
Itu la..gilagila sekarang dah tak sama macam dulu-dulu lagi..

nak wat camno..

raiHan KauThar said...

paklong dikUk...
canggih ke maing dih blog paklong nii...ceghah mata amba niiii

w a k a r a d e s i g n said...

adikku yong wei.
amba maing hatan jae.
tekejuk gak,dok tak dok mung coh hitei..timakasih lae dih..
(cekat kapong lagi stei..)

kulupSakah said...
This comment has been removed by the author.
kulupSakah said...

hehe ter delete lak komen di atas..
well kalu nak join aku dgn zunar pun ape salahnye hik hik!

ZULKIFLI ISMAIL said...

Terima kasih Aloy. Hang ingat lagi kat aku. Lama betoi kita tak jumpa.Hang sihat kot. Aku lagu ni la.Alku simpan nombor hang. nanti free aku telefon. Boleh kita jumpa minum teh.

raiHan KauThar said...

tobat stei gamba kat header tu.....jatuh chenta ooo kalu awek2 hitei...

cakat kapong tobat stei..... i sounds stedi when i speak kapong...heheh... ;)

w a k a r a d e s i g n said...

bro kulupsakah:
boleh..boleh..nanti aku kontek zunar..lama aku tak dengar gelak tawanya..hehehehe..

encik zulbasikal..hehe..
aku ingat lagi kat hang..dok tengok hang jadi polis kat gerak khas..aku habag la kat anak aku..tu kawan abah..dalam tv dia jadi polis,kat luag dia jadi kawan abah..nanti kita jumpa buleh sembang lama-lama..buleh sekali tengok meor busking kat cm..

yong yang stei..
mung toksah lae dok jek sapei tecungek..kok jatoh tesemban kena tomoh ditanah..buleh bera muka ooo..tp,kok mana pong,mung tobat stei...cakat kapong tetat dihati..
(maaf kekawan..bahasa petani ni..:)