Monday, November 23, 2009

Tahniah Untuk Adam Luqman.

Tahniah Untuk Adam Luqman diatas 5A UPSR baru-baru ni.

18 comments:

Muhammad Hadiff Rizqi said...

TAHNIAH ADAM!

ABAH & IBU BAGI HADIAH APA?

wakara said...

abah dan ibu bagi makan je..(aku tolong jawab..hehe).

pyan said...

Bapak terer, anak pun dah tentu terer... Tahniah!

raiHan KauThar said...

tahniah buat adam....
semoga langkah lebih panjang mencari apa yang diidamkan dalam hidup....
tahniah jugak ke paklong dikuk..tak beysa jemu hata anak..amik anak..gi sekolah..tuseng..pengorbanan seorang ayah yang mithali

wakara said...

pyan:aku dulu upsr takde A langsung.huhu.

yong:terima kasih di.

AbnormalSuam said...

Tahniah Adam... sekurang-kurangnya hang lebih pandai dari pak hang!

belajar rajin-rajin, jangan jadi kartunis atau penulis... nanti susah, macam kami nih... susah nak melayan perasaan dan perasan!

Lepas ni, ingat jasa scorpion queen (mak hang la) dan abah hang... terer macam mana pun kita, tidaklah kita lebih terer dan lebih baik daripada mak dan ayah sendiri!

kehkehkeh... anak aku yang aku rajin bawa ke opis dulu dah sekolah kat kebun di pahang dah... cikgu-cikgu yang ajar dia tak lebih pandai dari dia... tahun depan, SPM... abang dia tengah SPM... tapi tak abis-abis dengan MUGEN dan ntah apa nama game baru nih!

wakara said...

abnormalsuam:tapi hang terrer mafia wars.anak-anak hang tentu takleh lawan punya.hihi.

AbnormalSuam said...

kehkehkeh... level sudah tinggi woooo.... tengah beraja di mata, bersultan di hati nih... sesapa yang aku rasa nak serang, aku serang... kehkehkehkeh... baru depa tahu sapa aku!

wakara said...

abnormalsuam:aku dah tau sapa hang.kihkihkih.

tasekM said...

tahniah adam.

hensem la ank ko bang. :)

wakara said...

tasek:terima kasih.
tapikan..ko mcm perli aku je..huhu.

Tiniedia said...

Tahniah..semoga dia membesar menjadi anak yang soleh dan bakal menjadi seseorang yang memberi manfaat pada negara...

wakara said...

tinie:terima kasih.
moga-moga.

call me sofira said...

dah besar rupenya adam.dulu jumpa masih bayi lagi.Baru tersedar Dah tua rupenya aku nih.Taniah adam.Nanti suruh mak dgn abah bawak hang pergi disneyland.

wakara said...

sofira:
aku bawak adam gi makan kat kedai mamak je..huhu.

Zampeada said...

dpt url blog ni kat BH hari ni... menarik...

wakara said...

Terima kasih Zampeada kerana mengunjungi blog saya yang dah suam-suam kuku ni.Heheh..

mamakmuda said...

Bang, x kn bg hadiah mkn jerrr... appa raaa... Cian ADAM. Meh, uncle bg mkn KFC nak? Soh abh ko blanjerrr... Tahniah ADAM!! Syabas bang....sojuuuk poghut omak eh ngandong....