Tuesday, September 29, 2009

banyak ke tak?

tadi ada orang call aku.tak kenal.dia nak mintak buat karikatur untuk 50 orang dalam saiz a3.kaler.nak esok lusa.aku ok je.dia tanya-berapa bajet.aku tanya balik-berapa dia punya bajet.dia cakap tak banyak.tak banyak tu berapa,aku tanya.dia kata..rm5o je..gehgeh..

8 comments:

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

mapoh...sorang singgit...supa beghi duik raya..

selamat hari raya...

kulupSakah said...

sub kat aku bro, biar aku lukeh org lidi je..

wakara said...

den:haha...mapoh.

ks:aa..nanti aku kasik.kaler tau..haha.

~nurul~ said...

mahal ker murah tu bro???

gedek! said...

Ini macam menghina intelligence kau, je ni?

wakara said...

nurul:mahal le gak..hikhik.

dek:apa leh buat bro..hukhuk.

AbnormalSuam said...

kesian kat hang... tapi kesian lagi kat member yang buat order tuh...

Hang ambik sajalah duit RM50 tuh... tapi cakap gak ngan dia, sebelum lukis, dia kena hantar 10 kampit beras PoniTajMahal, 2 dozen tin sardin Marina, Daging rusa 15 kilo, gula, garam, kopi, teh, susu, kertas, kaler, nip-pen,ansuran kereta, duit rumah, duit api, duit ayer, madu lebah dan bakal madu bini hang... okey haper camtu!

wakara said...

abnormalsuam:gehgeh..hehe.